15 de març 2011

Errors...

Una servidora, que és treballadora pública des de fa vint-i-cinc anys, cada vegada que s'ha presentat a alguna plaça, oposicions, concurs de mèrits... li han demanat -rigorosament- acreditar la llicenciatura i d'altres estudis universitaris amb l'original i la fotocòpia compulsada.
De vegades, fins i tot, m'han fet riure per no plorar, ja que estic més que fitxada i no acabo d'entendre quina és la fal·lera d'acumular papers de l'administració pública, quan ja saben qui sóc, què tinc i  els meus títols universitaris (perquè tot està físicament en un expedient, i en una base de dades a la qual hi tenen accés).
Em sorpren que, sorprenentment, la senyora Ortega s'equivoqués i ara resulti que, en comptes de ser llicenciada en psicologia, estigui només formada en psicologia.
Però clar, aquesta senyora té un carnete de partit, i és la vicepresidenta... Espero que, si més no, el nivell C de català si que el tingui!

Potser és la pluja...

21 comentaris:

rosana ha dit...

Fanal, alguns ho hem de justificar constantment i d'altres...Em pregunto quants "errors involuntaris" hi hauran per ahí. Menos mal que al final tot surt. Bests

Elena ha dit...

Ai!!!! filleta que ingènua tan meravellosa que ets, als teus anys i amb la teva experiència ja hauries de saber que segons on t'acostis escoltaràs millor la música.
Petonets

ricderiure ha dit...

l'administració n'està plena de "falsaris" amb carnet de partit...

si que deu ser la pluja, a mi també m'afecta...

salut!!!

jpmerch ha dit...

El nivell C? Clar que sí. És obligatori per als membres d'un govern. No t'ho creus? Doncs mira açò.

un que passava ha dit...

Si ets servidora pública hauries de conèixer la Llei 26/10 de 3 d'agost. L'administració no et pot demanar dades que ja té. Per si et serveix pels propers mèrits...

Amb tot, no sé perquè ens escandalitzem tant dels que són públics i notoris (i pallussos) i ho veiem tant normal o tant poc escandalitzant entre els que tenim més propers.

Massa gent es fa passar pel que no és!

salut!

Sergi ha dit...

Ja ho he llegit! M'ha semblat un error tan involuntari com allò que va fer fa poc el diari As esborrant un jugador perquè fos fora de joc del Barça...

Cèlia ha dit...

Jo també els he hagut de presentar milers de vegades, tens molta raó! Quant a inventar-se llicenciatures podria haver estat més original, oi? més rimbonbant! Posats a inventar com a mínim no ser tan penosa... no tenen vergonya!

mai ha dit...

Ara... no t'equivoquis que et deixen de volta i mitja com a mínim!!

El porquet ha dit...

A qui pretén enganyar? Es pensa que ens mamem el dit? Un error! Vinga home!!!

El que més m'emprenya és que, a part de tenir la barra de mentir, ens tractin de tontets i pretenguin que ens creiem que és ... un error.

Mònica ha dit...

Paciència de sant cal per endinsar-se cada dia al món de l'administració. Ho diu algú que també és funcionària des de fa masses anys... estic pensant de deixar-ho, és tan gris...

Joan Guasch ha dit...

Si ho va fer ella, tenim una dirigent que enganya i, per tant, no és de fiar. Si algú altre li va redactar, aquesta senyora es rodeja, o bé de pilotes falsaris o bé d'algún incompetent. Això sí, la seva aura de persona imprescindible per a que la terra giri és evident. El govern dels mllrs?

rits ha dit...

Tot plegat és patètic. És allò que s'agafa abans a un mentider que a un coix. Com podia pensar que ningú se n'adonaria? ais....

Carme Rosanas ha dit...

Errors involuntaris a dojo, hi deu haver i si cola, cola.

Buf! dóna mal rotllo per això eh? perquè això sí tu, ciutadà o ciutadana no t'equivoquis pas, eh? Que ho pagaries molt mes car que ells.

Elfreelang ha dit...

Fanal estic tant "contenta" com tu amb aquests "errors" a nosaltres ens demane fins i tot l'etiqueta de les calces no fos cas i ells qui han de dar exemple, el govern dels millors....dels millors embadocadors?

M. Antònia ha dit...

Ara tot va així, si no ho tenen s'ho inventen. És el mateix. "Tots som iguals" em van dir a mi quan em vaig posar la identificació penjada. Obligatòria per la comunitat europea. La vaig tenir que posar a la butxaca per no tenir més complicacions. I no vull explicar res més. Quants amb alguna carrera són els que ens manen? Fa vergonya, així anem. Tot costa poc, per alguns. I anem rebaixant coneixements...

El veí de dalt ha dit...

Sort que era el govern dels millors! Dels millors...impostors!

Deric ha dit...

a mi personalment no m'importa que aquesta senyora sigui o no llicenciada...
A mi també em demanen els títols cada cop i diuen que és perquè és més fàcil demanar-los que buscar-los.

Rafel ha dit...

També li han retallat el títol? Posem un 1 i mig per cent?

jomateixa ha dit...

jo conec algú molt proper que li van dir que era mort i va tenir que justificar que no era cert.
L'estrany és que constés com a difunt i els rebuts d'autònom si que li arribaven cada mes al banc...

Jordicine ha dit...

Jo ho tinc claríssim: hauria d'haver dimitit. No es poden permetre aquestes errades en el suposat govern dels millors. Un petó i fins aviat.

Helena Bonals ha dit...

Que fort, que guardin inútilment les còpies compulsades! Que kafkià, aquest món.