26 d’abril 2011

Recordant Txernòbil, per no oblidar.

Recordant Txernòbil, per no oblidar.
Per no seguir veient un món bonic convertit en catàstrofe.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Ens va servir com a advertència, però a dia d'avui encara no li fem cas.

fanal blau ha dit...

Tens raó, XeXu. No hi ha manera. Hauriem d'aprendre a aprendre de determinats passats. I sembla que no hi ha manera...

Joana ha dit...

Totalment d'acord amb vosaltres!!!

M. Antònia ha dit...

Quina riquesa de colors! Mentre he estat allunyada de la red has publicat una quantitat de fotografies precioses. Les roses, els grogs, les glicinies... tant qu m'agraden les flors. A tot arreu en fotografio, però a vegades no em queden bé. No sé com puc graduar aquesta màquina. Et felicito, ha estat un goig passejar pel teu sender florit.

Elfreelang ha dit...

No oblidem però encara no han aprés no hem aprés....i aquí tenim Ascó i Vandellòs no vull ni imaginar-me un cataclisme...per cert una foto preciosa!

magazine.cat ha dit...

Els desastres naturals no els podem parar, però els desastres humans si els podem aturar.

Joan Guasch ha dit...

per desgràcia, encara hi ha la majoria de persones que no saben ni volen saber res dels problemes de les nuclears. No es plantegen res, consumeixen sense ser conscients de res i a l'establishment político-econòmic ja els va bé, tota aquesta ignorància. Per això, dels currículums d'estudis estan desapareixent les assignatures que implicarien tenir un sentit crític davant de les coses que passen.

Carme Rosanas ha dit...

Ja no hi ha molt més a dir de tot el que vosaltres heu dit, però en fi... que teniu raó!

El porquet ha dit...

No n'aprenem i no n'aprendrem... La Xina està construint reactors nuclears per a parar un tren. I no només allà, en altres països.

No es vol apostar per energies alternatives.

Es diu que l'energia nuclear és molt més barata que la resta. Segur? Revisem els números... ara mateix s'ha de refer una nova protecció de formigó per a Txernòbil i val una autèntica milionada que paguem tots... perquè no mirem tot el cicle de vida de les centrals... potser veurem que ja no són tant rendibles, ni econòmicament ni per al planeta.

M. Roser ha dit...

Recordar, per no oblidar...
Ahir a Esplugues on visc jo, es va fer una concentració, precisament per això. Es va fer un acte conmemoratiu on hi havia moltes persones d'aquí, però també del país del desastre nuclear. Es van encendre dues mil espelmes i tot plegat va ser un acte molt emotiu.
No em oblidat , però s'ha totnat a repetir...
Petons,
M. Roser

novesflors ha dit...

No aprenem. És lamentable però no aprenem.

jomateixa ha dit...

és més fàcil no fer cas de les advertències, però després en paguem les conseqüències

GEMMA ha dit...

Desastres que cal evitar de totes totes, i diria que som humans i desgraciadament passen catàstrofes.... però hi ha errors que no ens els podem permetre!

Jordicine ha dit...

Oblidar, mai! Una abraçada.