11 de juliol 2009

Ganes d'aigua






9 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

D'aigua de mar..., o de riu..., o de llac...
Quines pintures més belles, Fanalet!
Fins i tot porten olor de marinada!

Bon cap de setmana! Esperem que amb aigua als peus i no al cap, que encara ens marxaràn els quatre turistes que tenim...! ;)

novesflors ha dit...

A mi Sorolla no m'agrada especialment perquè moltes vegades el trobe massa folklòric, però aquestes imatges que ens mostres ací, il·luminades pel teu fanalet, sembla que han adquirit una llum nova. Avui les trobe encisadores.

Marta ha dit...

Sorolla és un dels meus pintors preferits.

Carme Rosanas ha dit...

He vist Sorolla aquest cap de setmana! A mi m'agraden molt aquestes pintures de la platja i les dones i els nens... les trobo precioses, com Noves Flors, les prefereixo a les espectaculars i immenses pintures sobre España que també vaig veure... són una passada, però no m'emocionen com aquestes.

fanal blau ha dit...

Trini...quasi puc escoltar el suau soroll de l'aigua i les onades...

fanal blau ha dit...

novesflors,

entenc el que dius...però aquestes i bastantes més, m'entusiasmen...Sorolla té una llum especial que m'atrau.

De tota manera, malgrat no en siguis entusiasta, si mai vas a Madrid, et recomano visitar la Casa-Museo d'ell...És un petit-espai-regal a la mirada que no té preu...

una abraçada!

fanal blau ha dit...

Marta,

jo no sé si preferit o no. A mi els "preferits" em costen. Però aquest Sorolla m'arriba.

una abraçada i bon dilluns!

fanal blau ha dit...

carme,

jo vaig anar a veure l'exposició que es va fer fa poc a barcelona...Les dimensions de les seves pintures eren absolutament impactants per tot el que representa la feina d'un artista...Jo em quedo amb el petit format...D'acord amb tú.

Núr ha dit...

De Sorolla només en conec un parell de quadres de platja; no conec aquestes referències folklòriques de què parlen per aquí dalt. De totes maneres, aquests quadres de mar, estiu, platja, llum... són fabulosos!